• OZNAM ŠKOLSKEJ JEDÁLNE – „OBEDY ZADARMO“
          • OZNAM ŠKOLSKEJ JEDÁLNE – „OBEDY ZADARMO“

          • S účinnosťou od 01.05.2023 bude možné poskytnúť dotáciu na obedy na každé dieťa, ktoré navštevuje základnú školu („obedy zadarmo“).

            Táto dotácia nebude poskytnutá automaticky na každého žiaka. Zákonný zástupca „návratkou“ písomne požiada o poskytnutie dotácie na stravu najneskôr do 20.04.2023.

            Všetci noví stravníci potrebujú so žiadosťou o dotáciu aj zápisný lístok. Žiaci, ktorí sa už stravujú zápisný lístok nepotrebujú.

            Noví stravníci zaplatia jednorazovú platbu (réžiu na mesiac máj 2023 a jún 2023) 6,00 € mesiac vopred bankovým prevodom na ú. č. IBAN SK08 1111 0000 0066 1932 6044. Do poznámky uvedú meno žiaka a triedu!!!

            Posledná platba už stravujúcich žiakov bude v mesiaci marec 2023 na mesiac apríl 2023. Platbu za réžiu na mesiac máj a jún  2023 budeme u týchto žiakov čerpať z preplatkov. Ak stravník nebude mať preplatok, bude telefonicky informovaný o zaplatení réžie.

            Dotáciu je možné poskytnúť aj žiakom, ktorých zdravotný stav si vyžaduje diabetickú, bezgluténovú (bezlepkovú) alebo šetriacu diétu. Zákonný zástupca týchto žiakov taktiež musí o dotáciu požiadať „návratkou“ a zápisným lístkom do 20.04.2023. K žiadosti o dotáciu musí priložiť vyjadrenie ošetrujúceho lekára-špecialistu. Ostatné náležitosti pre dietárov sa dohodnú v kancelárii vedúcej školskej jedálne.

            Žiadosť o dotáciu je možné podať aj cez Edupage v sekcii "Žiadosti, vyhlásenia". Upozorňujeme, že táto žiadosť neobsahuje zápisný lístok. Ten je potrebné vypísať osobitne.

        • Zápis detí do 1. ročníka
          • Zápis detí do 1. ročníka

          • Milí rodičia budúcich prváčikov,

            zápis sa uskutoční dňa 4. apríla 2023 v čase od 14:00 do 17:30 hod. v priestoroch základnej školy.

            Zákonný zástupca môže vyplniť a doručiť prihlášku podpísanú oboma zákonnými zástupcami osobne pred zápisom alebo v deň zápisu, poštou na adresu ZŠ alebo naskenované tlačivo cez e-mail. K dispozícii je aj elektronická prihláška na plnenie povinnej školskej dochádzky v školskom roku 2023/2024. K zápisu je potrebné priniesť potvrdenie príslušnej materskej školy o plnení povinného predprimárneho vzdelávania, rodný list dieťaťa a jeho preukaz poistenca, prípadne ich kópie a občiansky preukaz zákonných zástupcov.

             

            Tešíme sa na Vás!

        • Riaditeľské voľno
          • Riaditeľské voľno

          • Riaditeľka školy v súlade s ustanovením § 3 ods. 10 vyhlášky č. 231/2009 Z. z. oznamuje, že na deň 22. 03. 2023 bolo rozhodnutím riaditeľky školy ZŠ v Ľubici udelené žiakom 5. – 8. ročníka tejto školy riaditeľské voľno podľa § 150 ods. 5 zákona č. 245/2008 Z. z. o výchove a vzdelávaní (školský zákon) a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov z organizačných dôvodov – zabezpečenie bezproblémového priebehu TESTOVANIA 9-2023 a vyslanie pedagógov pre výkon externého dozoru na iných školách.

        • 2% z dane
          • 2% z dane

          • Vážení rodičia a priatelia školy!

            Aj tohto roku môžete prispieť 2% zo svojich daní. Tento príspevok Vás nič nestojí, pretože daň by ste inak odviedli štátu. Vaše 2% pre nás znamenajú prejavenie dôvery a podporu pre rozvíjanie našich aktivít v prospech Vašich detí. Vyhlásenie nájdete na stránke školy. Taktiež sa dá podporiť naše zduženie pri Vašom nákupe cez internet /Dobromat/ bez toho, aby Vás to stálo jediný cent navyše.

            Ďakujeme veľmi pekne.

            Združenie KRPŠ

        • Pomôžme našej škole cez Dobromat
          • Pomôžme našej škole cez Dobromat

          • Milí rodičia,

            OZ KRPŠ pri ZŠ Ľubica je registrované na stránke https://dobromat.sk/.

            Podporte pri nakupovaní v internetových obchodoch OZ KRPŠ bez toho, aby vás to stálo jediný cent navyše. Ak nakupujete na internete a chcete nás zároveň podporovať, pridajte si do prehliadača tohto pomocníka: http://dobromat.sk/rozsirenie/pridat .

            Tento pomocník pri návšteve internetového obchodu zariadi to, že časť vašej útraty poputuje na podporu našich aktivít! Ak si pomocníka nepridáte, je potrebné pred každým nákupom navštíviť stránku http://dobromat.sk

            Na stránke vyberte obchod, v ktorom chcete nakúpiť a naše OZ Klub rodičov a priateľov pri ZŠ Ľubica.

            Následne budete presmerovaní do vybraného internetového obchodu, v ktorom môžete nakúpiť.

            Obchod vyplatí z nákupu Dobromatu príspevok, Dobromat ho následne pošle na náš účet a my ho použijeme na našu činnosť.

            Dôležité je vedieť to, že cena nákupu zostáva rovnaká.

            Nezáleží na tom, či sa do internetového obchodu dostanete cez Dobromat alebo priamo. Používanie Dobromatu, vás nestojí ani cent navyše. Aj napriek tomu nám však svojím nákupom prispejete sumou vo výške niekoľkých %.

            Ďakujeme.

            https://m.youtube.com/watch?v=XMmUFBkhzbg&feature=youtu.be&fbclid=IwAR24Y7hNi9KpyOCKYFkt1gQYD3ip4yxUVSjjQuDB_NTXNwJrR3DJIjk-0PE

    • Fotogaléria

        zatiaľ žiadne údaje